Penulis RFID

Lex Smart minangka pabrik fobs kunci rfid ing China.we duwe spesialisasi ing manufaktur fobs kunci rfid sajrone pirang-pirang taun lan ngekspor produk menyang luwih saka 20 negara kanthi kualitas lan layanan sing apik.
Penulis RFID, Kita nelpon RFID Keychain, tag tombol RFID uga, iku nggunakake bahan ABS kanggo mencet metu model keychain liwat jamur hardware nggoleki, sijine cob kabel tembaga menyang model Keychain dipencet, banjur nutup, kang dadi keychain asring digunakake. ing kontrol akses. gantungan kunci ukurane cilik lan gampang digawacocok banget kanggo kontrol akses lan pembayaran.anggere sampeyan nyumerepi gantungan kunci ing gantungan kunci,sampeyan bisa ngonsumsi tanpa dompet.serangkaian operasi kayata ngisi daya, pitakon imbangan lan cathetan konsumsi bisa ditindakake liwat jaringan,sing banget trep.Rantai kunci nduweni kaluwihan kemampuan anti-gangguan sing kuat lan volume cilik.pangguna bisa ngatur maca lan nulis data standar kanggo nggawe efisiensi sistem aplikasi khusus luwih cepet.
View as  
 
HF RS232 MF IC Card Smart Contactless Reader RFID Proximity Writer

HF RS232 MF IC Card Smart Contactless Reader RFID Proximity Writer

Penulis kertu iki yaiku hf rs232 mf ic smart card contactless reader RFID proximity writer.we are China proximity card writers factory,we are specialized in ic card writers for many years.our contactless writers have high quality,good price and we can provide you layanan apik.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
USB HiTagS HitagS256 Card Reader Hi Tag 2048 Bit RFID Card Reader

USB HiTagS HitagS256 Card Reader Hi Tag 2048 Bit RFID Card Reader

Penulis kertu iki yaiku usb 125khz / 134.2khz hitags hitag s256 card reader hitag s 2048 bit RFID card writer.we are grosir USB HiTagS HitagS256 Card Reader Hi Tags 2048 Bit RFID Card Writer panyedhiya ing China, kita wis khusus ing panulis manyid taun.panulis kertu rfid kita duwe kualitas dhuwur,rega apik lan kita bisa nyedhiyani layanan apik.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
ACR122U 13.56Mhz Rfid Smart Reader NFC Card Tag Reader Writer

ACR122U 13.56Mhz Rfid Smart Reader NFC Card Tag Reader Writer

Penulis nfc iki yaiku acr122u 13.56mhz rfid smart reader tag kertu NFC reader.we minangka produsen lan pemasok panulis nfc profesional ing China, kita wis nggawe panulis kertu nfc sajrone pirang-pirang taun. Penulis kertu acr122u duwe kualitas dhuwur, regane apik lan kita bisa nyedhiyani layanan apik.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
13.56Mhz ISO15693 USB Port Programmable Rfid Smart Card Reader & Writer

13.56Mhz ISO15693 USB Port Programmable Rfid Smart Card Reader & Writer

Panyerat kertu iki yaiku 13.56mhz iso15693 port USB sing bisa diprogram rfid smart card reader&writer.we are advanced smart card writers suppliers in China,we have specialized in smart writers for many years.our rfid card writers have high quality,good price and we can provide sampeyan apik service.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Desktop 13.56Mhz ISO14443A Pembaca USB IC Chip Penulis Kartu RFID

Desktop 13.56Mhz ISO14443A Pembaca USB IC Chip Penulis Kartu RFID

Penulis kertu iki desktop 13.56mhz iso14443a usb reader ic chip rfid card writer.we paling anyar adol panulis rfid ing China,kita wis spesialis ing panulis kertu ic kanggo pirang-pirang taun.panulis ic kita duwe kualitas dhuwur,rega apik lan bisa nyedhiyakake sampeyan apik service.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Lex wis ngasilake Penulis RFID suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Penulis RFID ing China. Kita nyedhiyakake produk pvc lan rfid ing saindenging jagad menyang macem-macem perusahaan ing saindenging jagad, saka organisasi multinasional gedhe nganti perusahaan individu cilik. Kabeh bisa ditindakake dening kita. Kajaba iku, fashion Kita Penulis RFID ora mung paling anyar nanging uga ndhukung conto gratis. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.