Ngarep > Produk > RFID Reader/RFID Writer

RFID Reader/RFID Writer

Lex Smart minangka produsen lan panyedhiya RFID Reader / RFID Writer profesional profesional. Kita duwe spesialisasi ing RFID Reader / RFID Writer ing China sajrone pirang-pirang taun.
RFID Reader / RFID Writer minangka piranti identifikasi otomatis sing bisa maca data tag elektronik. miturut frekuensi maca label, dipérang dadi frekuensi rendah, frekuensi dhuwur lan pembaca kertu frekuensi ultra dhuwur. Pembaca kertu RFID kudu dilengkapi karo RFID. antena kanggo maca kertu,fobs tombol,wristband utawa tag informasi.Identifikasi frekuensi radio RFID punika non-kontak teknologi identifikasi otomatis.it otomatis ngenali obyek target lan entuk data sing cocog liwat sinyal frekuensi radio.karya identifikasi ora perlu intervensi manual, lan bisa digunakake ing macem-macem lingkungan atos. Teknologi RFID bisa ngenali obyek obah-kacepetan dhuwur lan sawetara tags ing wektu sing padha, kang cepet lan trep kanggo operate.
RFID Reader / RFID Writer digunakake digunakake ing solusi kertu siji, pembayaran seluler, kertu ID generasi kapindho, kontrol akses, wektu rawuh, sistem manajemen perpustakaan, komunikasi sekolah ing omah, manajemen lan aplikasi lini produksi garmen, sistem logistik, manajemen personel mbukak, hotel. manajemen lan aplikasi kunci lawang, sistem akses personel konferensi gedhe, sistem manajemen aset tetep, manajemen medis, manajemen rak cerdas, manajemen barang berharga, anti-pemalsuan produk.
View as  
 
Standalone RFID Reader Door Door Akses Kontrol Reader

Standalone RFID Reader Door Door Akses Kontrol Reader

Pembaca akses iki yaiku 125khz ip68 outdoor waterproof standalone rfid card reader standalone RFID reader door attendance access control reader.we Newest door attendance readers supplier in China, kita wis khusus ing rfid attendance readers kanggo pirang-pirang taun. ,rega apik lan kita bisa nyedhiyani sampeyan service.we apik looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Metal Tutul Electric RFID Reader RFID Akses controller Reader

Metal Tutul Electric RFID Reader RFID Akses controller Reader

Pembaca kertu akses iki yaiku 125khz wiegand antarmuka logam tutul kertu rfid listrik logam tutul pembaca RFID listrik rfid akses controller reader.we minangka pemasok pembaca rfid listrik paling anyar ing China, kita wis spesialis ing pengontrol akses rfid sajrone pirang-pirang taun. kualitas dhuwur, rega apik lan kita bisa nyedhiyani sampeyan service.we apik looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Outdoor Touch Rfid Standalone Keypad Door Access Control Reader

Outdoor Touch Rfid Standalone Keypad Door Access Control Reader

Pembaca kertu wg iki yaiku 13.56mhz vandal proof outdoor touch rfid standalone keypad door access control reader.we are Newest rfid door readers supplier in China,we have specialized in door access readers for many years.our access keypad readers have high quality,good rega lan kita bisa nyedhiyani sampeyan service.we apik looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Low Frequency keypad dewekan Reader Rfid Card Akses Kontrol

Low Frequency keypad dewekan Reader Rfid Card Akses Kontrol

Pembaca kertu paduan seng iki yaiku bel lawang paduan seng 125khz, pembaca keypad mandiri frekuensi rendah, kontrol akses kertu rfid. kita minangka pemasok keypad mandiri paling anyar ing China, kita wis spesialis ing maca keypad sajrone pirang-pirang taun. rega lan kita bisa nyedhiyani sampeyan service.we apik looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Door Entry Keamanan RFID Reader Single Standalone RFID Card Reader Keypad

Door Entry Keamanan RFID Reader Single Standalone RFID Card Reader Keypad

maca kertu wg iki akrilik keypad lawang entri keamanan rfid reader tunggal standalone kertu rfid keypad reader.we fashion rfid keypad supplier ing China, kita wis specialized ing keyboard rfid kanggo akèh taun. lan kita bisa nyedhiyani sampeyan service.we apik looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
13.56Mhz MF IC Metal Cipher Card Reader Pintu Keyboard Rfid Keypad Reader

13.56Mhz MF IC Metal Cipher Card Reader Pintu Keyboard Rfid Keypad Reader

Pembaca kertu wg iki yaiku 13.56mhz WG26 mf ic metal cipher card reader keyboard door rfid keypad reader.we Newest 13.56Mhz MF IC Metal Cipher Card Reader Keyboard Door Rfid Keypad Reader supplier ing China, kita wis spesialis ing maca keyboard rfid kanggo akeh years.pembaca keypad kertu rfid kita duwe kualitas dhuwur, rega apik lan kita bisa nyedhiyani layanan apik.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lex wis ngasilake RFID Reader/RFID Writer suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional RFID Reader/RFID Writer ing China. Kita nyedhiyakake produk pvc lan rfid ing saindenging jagad menyang macem-macem perusahaan ing saindenging jagad, saka organisasi multinasional gedhe nganti perusahaan individu cilik. Kabeh bisa ditindakake dening kita. Kajaba iku, fashion Kita RFID Reader/RFID Writer ora mung paling anyar nanging uga ndhukung conto gratis. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.