Label/Tag RFID

Lex Smart Technology Co. Ltd minangka label / tag rfid grosir, stiker rfid lan panyedhiya ing China. kita duwe spesialisasi ing label / tag rfid lan stiker rfid sajrone pirang-pirang taun lan ngekspor produk menyang luwih saka 20 negara kanthi kualitas lan layanan sing dhuwur.
Tag elektronik RFID, yaiku tag RFID, iku jeneng umum RFID. karya ora perlu campur tangan manual.rfid electronic label coding mode,panyimpenan,mode maca lan nulis beda karo label tradisional (kayata barcode) utawa label manual.panyimpenan kode label elektronik disimpen ing format maca-mung utawa diwaca-nulis ing sirkuit terpadu; utamané ing mode maca lan nulis, tag elektronik diwujudake kanthi transmisi elektronik nirkabel. karakteristik teknis sing luar biasa saka tag elektronik RFID yaiku: bisa ngenali obyek sing spesifik, tinimbang mung siji jinis obyek kaya kode bar. ; macem-macem obyek bisa diwaca ing wektu sing padha, nalika kode bar mung bisa diwaca siji-siji; akeh informasi sing disimpen; nggunakake frekuensi radio, data bisa diwaca liwat pasangan njaba. rials, lan kode bar kudu maca informasi ing lumahing medium materi dening laser utawa infrared.
Label/tag RFIDdigunakake ing pelacakan kargo, koleksi informasi otomatis, aplikasi warehousing, aplikasi port, pos express ing proses logistik; statistik wektu nyata data dodolan komoditas, replenishment lan anti-maling; ngawasi wektu nyata data produksi, nelusuri kualitas lan otomatis. produksi; manajemen piranti medis, manajemen obat lan sistem; identifikasi, pangenalan identitas; barang-barang berharga (rokok, alkohol, obat-obatan) anti pemalsuan lan tiket; kabeh jinis manajemen terkenal, jumlah gedhe, mirip dhuwur, utawa barang mbebayani lan aset liyane; expressway manajemen tol, identifikasi kendaraan lan manajemen taksi lan bus; panganan, woh-wohan, sayuran lan panganan seger; kewan domestik, identifikasi lan manajemen ternak lan kewan; manajemen buku toko buku, perpustakaan lan omah penerbitan; manufaktur, tiket penumpang, pelacakan bagasi lan bingkisan ;amunisi, bedhil, bahan, personel lan identifikasi lan manajemen kendaraan.

View as  
 
Tag Gantung Busana Uhf RFID Custom Pasif Kanggo Eceran

Tag Gantung Busana Uhf RFID Custom Pasif Kanggo Eceran

Kertu iki minangka Tag Gantung Busana Uhf RFID Kustom Pasif Kanggo Eceran.we minangka pabrikan pabrik Tag Busana RFID profesional lan pemasok ing China.we wis spesialis ing tag sandhangan UHF sajrone pirang-pirang taun. lan kita bakal nyedhiyani layanan apik.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Frekuensi Radio Anti Metal NFC RFID Tags Kanggo Ponsel

Tag Frekuensi Radio Anti Metal NFC RFID Tags Kanggo Ponsel

Kertu iki 13.56mhz tag frekuensi radio ntag216 tag 3M bali adesif anti logam NFC RFID tags kanggo nfc mobile phone.we Tag Frekuensi Radio Anti Metal NFC RFID Tags Kanggo pabrik pabrik lan supplier Ponsel ing China.we wis khusus ing ntag216 adhesive nfc stiker kanggo pirang-pirang taun. rega label rfid anti logam kita murah, kualitas dhuwur, lan kita bakal menehi layanan sing apik. kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
13.56mhz HF NFC RFID Sticker Metal Tahan Label Stiker

13.56mhz HF NFC RFID Sticker Metal Tahan Label Stiker

Kertu iki yaiku 13.56mhz HF NFCanti-logamRFID stiker NTAG213 stiker label tahan logam.we 13.56mhz HF NFC RFID Sticker Metal Resistant Label Sticker pabrikan pabrik profesional lan supplier ing China.we wis khusus ing ntag213 stiker rfid kanggo pirang-pirang taun. rega stiker rfid tahan mirah, kualitas dhuwur, lan kita bakal nyedhiyani layanan apik.we looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
UHF RFID Kertas Adhesive Basah Inlay/Stiker/RFID Tag/Label

UHF RFID Kertas Adhesive Basah Inlay/Stiker/RFID Tag/Label

Kertu iki jarak dawa UHF Alien H9 higgs9 RFID kertas adhesive udan UHF RFID Kertas Adhesive Basah Inlay / Stiker / RFID Tag / Label ing RFID logistics lan RFID Manajemen gudang.we UHF tag RFID pabrik pabrik lan supplier ing China.we wis khusus ing wet inlay rfid label kanggo akèh years.our adhesive rfid stiker rega murah, kualitas dhuwur, lan kita bakal nyedhiyani layanan apik.we looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Stiker Keamanan RFid Elektronik IC Pasif sing bisa ditulis maneh

Tag Stiker Keamanan RFid Elektronik IC Pasif sing bisa ditulis maneh

Kertu iki Rewritable Passive IC Electronic RFID Security Sticker Tags.we diskon pabrik tag rfid tag produsen lan supplier ing China.we wis khusus ing keamanan tag rfid kanggo akèh taun.Rega adhesive rfid tag kita murah,kualitas dhuwur,lan kita bakal nyedhiyani layanan apik.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label Stiker RFID Adesif ISO15693 sing Bisa Diprogram

Label Stiker RFID Adesif ISO15693 sing Bisa Diprogram

Kertu iki yaiku Label Stiker RFID Adhesive ISO15693 sing bisa diprogram. kita produsen pabrik stiker rfid canggih lan pemasok ing China.we wis spesialis ing stiker rfid iso15693 suwene pirang-pirang taun. rega stiker rfid adesif kita murah, kualitas dhuwur, lan bakal menehi layanan apik.we katon nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lex wis ngasilake Label/Tag RFID suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Label/Tag RFID ing China. Kita nyedhiyakake produk pvc lan rfid ing saindenging jagad menyang macem-macem perusahaan ing saindenging jagad, saka organisasi multinasional gedhe nganti perusahaan individu cilik. Kabeh bisa ditindakake dening kita. Kajaba iku, fashion Kita Label/Tag RFID ora mung paling anyar nanging uga ndhukung conto gratis. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy